Система конституційних цінностей в Україні - Салей, Марина Іванівна; Салей, Марина Ивановна; Salej, Marina I. (Одеса : Юридична література, 2013)
Стаття присвячена аналізу змісту та структури системи конституційних цінностей в Україні, до яких відносяться Конституція України і цінності, що закріплені в її тексті. Проаналізовано наукові підходи щодо визначення системи конституційних цінностей.

Статья посвящена анализу содержания и структуры системы конституционных ценностей в Украине, к которым относится Конституция Украины и ценности, которые закреплены в её тексте. Проанализированы научные подходы системы конституционных ценностей.

The article is devoted to the analysis of the content and structure of Constitutional values in Ukraine. The values are presented in systematic form involving the Constitution of Ukraine and the values specified in the text. The author analyzes the scientific approach to the system of Constitutional values.
Салей М. І. Система конституційних цінностей в Україні / М. І. Салей // Юридичний вісник. - 2013. - № 2. - С. 105-109.
Keywords: цінності; правові цінності; система; конституційні цінності; система конституційних цінностей; ценности; правовые ценности; система; конституционные ценности; система конституционных ценностей; values; legal values; system; constitutional values; system of constitutional values