Вербальні і невербальні елементи аргументації у масових комунікаціях періоду війни - Сумарокова, Людмила; Сумарокова, Л.; Sumarokova, Liudmyla (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
У контексті війни «найкращими аргументами» у зіткненні позицій сторін в публічних комунікаціях стає невербальні аргументи, наприклад, такі як вчинок і подія.

In the context of war, the "best arguments" in the clash of positions of the parties in public communications are non-verbal arguments, for example, such as an act and an event
Сумарокова Л. Вербальні і невербальні елементи аргументації у масових комунікаціях періоду війни / Людмила Сумарокова // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 102-104.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; публічні комунікації; «найкращий аргумент»; невербальні аргументи; вчинок; подія; public communications; "best argument"; non-verbal arguments; act; event