Організаційно - праврві форми співробітництва в галузі охорони здоров'я в рамках СНД. - Сажієнко, Н.В.; Сажиенко, Н.В.; Sazhienko, N (My University, 2012)
The article deals with the organizational and legal forms of coopera- tion in public health in the CIS and the selected of the types of cooperation. Characterizes the system of bodies of the CIS in the ﬁ eld of health.
Сажієнко Н.В. Організаційно - праврві форми співробітництва в галузі охорони здоров'я в рамках СНД. / Н.В.Сажієнко //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C.155 - 169.
Keywords: Охорона здоров'я СНД; Співробітництво в галузі охорони здоров'я; Система органів СНД у галузі охорони здоров'я; Система органов СНГ в области здравоохранения; Сотрудничество в системе здравоохранения; Здравоохранение СНГ; healthcare CIS; Cooperation in the health care system; The system of the CIS in the field of public health