Запровадження інституту кримінальних проступків: вплив на свідомість та роль у житті сучасного суспільства - Гуменюк, Віталій Васильович; Гуменюк, В. В.; Гуменюк, Виталий Васильевич; Humeniuk, Vitalii V. (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджуються запровадження інституту кримінальних проступків та їх вплив на свідомість і роль у житті сучасного суспільства (поняття кримінального правопорушення, кримінальні проступки, гармонізація кримінального закону).

В статье исследуются введения института уголовных проступков, их влияние на сознание и роль в жизни современного общества (понятие уголовного преступления уголовные проступки, гармонизация уголовного закона).

The article investigates the introduction of the Institute of Criminal Offenses and their impact on the consciousness and role in the life of modern society (the concept of criminal offense, criminal offenses, harmonization of criminal law).
Гуменюк В. В. Запровадження інституту кримінальних проступків: вплив на свідомість та роль у житті сучасного суспільства / В. В. Гуменюк // Правове життя сучасної України : у 3 т. : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 трав. 2020 р.) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Гельветика, 2020. – Т. 3. – С. 115-118.
Keywords: поняття кримінального правопорушення; кримінальні проступки; гармонізація кримінального закону; понятие уголовного преступления; уголовные проступки; гармонизация уголовного закона; the concept of criminal offense; criminal offenses; harmonization of criminal law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law