Адвокатська монополія в Україні: особливості функціонування - Яковишена, В. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена питанню щодо так званої адвокатської монополії на представництво інтересів в суді. Стаття висвітлює переваги і недоліки адвокатської монополії, а також проблемні питання так званого перехідного періоду.
Яковишена В. В. Адвокатська монополія в Україні: особливості функціонування / В. В. Яковишена // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 234-236.
Keywords: адвокат; адвокатська монополія; представництво; самопредставництво; учасник судового процесу; професійна правнича допомога