Досвід США у проведенні виборчих кампаній - Бокач, В. М.; Bokach, V. M. (Одеса : Фенікс, 2015)
Розглядається досвід проведення виборчих кампаній в США, як країни з значним позитивним потенціалом у цьому напряму. Аналізуються зарубіжні методики електорального маркетингу, діяльності маркетингових і консультаційних служб. Обґрунтовується, що навіть провідні методики не повинні сліпо копіюватися вітчизняними політологами. Весь електоральний досвід, накопичений зарубіжною політичною наукою, повинен бути вивчений, виходячи з українських соціальнополітичних реалій.
Бокач В. М. Досвід США у проведенні виборчих кампаній / В. М. Бокач // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 56. – С. 145-154.
Keywords: виборчі кампанії в США; зарубіжні методики електорального маркетингу; діяльність маркетингових і консультативних служб США; избирательные кампании в США; зарубежные методики электорального маркетинга; деятельность маркетинговой и консультационной служб США; hustings is examined in the USA; foreign methods of the electoral marketing are analysed USA; marketing activities and advisory services USА