Відмова від медичного втручання при наданні медичних послуг дітям: проблеми законодавства і практики - Самофал, М. М.; Самофал, М. М.; Samofal, M. (My University, 2012)
The article reviews and analyzes the state and perspectives of legal regulation of medical intervention refusal involving children. The main problems arising when exercising the right to refuse of medical intervention involving children are identifi ed and the way to solve them is proposed.
Самофал М. М. Відмова від медичного втручання при наданні медичних послуг дітям: проблеми законодавства і практики /М. М. Самофал // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2012. – Вип.. 45. – С. 317-322.
Keywords: відмова від медичного втручання щодо дітей в Україні; правове регулювання відмови від медичного втручання щодо дітей; право на відмову від медичного втручання щодо дітей в Україні; медичне право України; отказ от медицинского вмешательства в отношении детей в Украине; правовое регулирование отказа от медицинского вмешательства в отношении детей; право на отказ от медицинского вмешательства в отношении детей в Украине; медицинское право Украины; refusal of medical treatment for children in Ukraine; legal regulation of non-medical interventions for children; right to refuse medical treatment for children in Ukraine; medical law of Ukraine