Методика проведення практичних занять з елементами тренінгу з «Психології управління» : практикум - Лефтеров, Василь Олександрович; Лефтеров, В. О.; Лефтеров, Василий Александрович; Lefterov, Vasyl O.; Цільмак, Олена Миколаївна; Цільмак, О. М.; Цильмак, Елена Николаевна; Tsilmak, Olena M. (Одеса : Фенікс, 2019)
У практикуму подається методика проведення практичних занять з елементами тренінгу з навчальної дисципліни «Психології управління». Розглядаються соціально-психологічні складові управлінської компетенції сучасного керівника. Запропоновані психотренінгові вправи, рольові та ділові ігри, інші інтерактивні прийоми формування практичних навичок і вмінь ефективного управління і роботи з персоналом. Практикум буде корисний для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти, які навчають майбутніх фахівців з публічного управління та адміністрування, права, психології, соціології, інших соціономічних професій, а також для всіх, хто цікавиться методикою проведення практичних занять та психологією управління.

В практикуме подается методика проведения практических занятий с элементами тренинга по учебной дисциплине «Психология управления». Рассматриваются социально-психологические составляющие управленческой компетенции современного руководителя. Предложены психотренинговые упражнения, ролевые и деловые игры, другие интерактивные приемы формирования практических навыков и умений эффективного управления и работы с персоналом. Практикум будет полезен для научно-педагогических работников высших учебных заведений, обучающих будущих специалистов публичного управления и администрирования, права, психологии, социологии, других социономических профессий, а также для всех, кто интересуется методикой проведения практических занятий и психологией управления.

The workshop provides a method of conducting practical classes with elements of training in the discipline "Psychology of Management". The socio-psychological components of the managerial competence of a modern leader are considered. Psycho-training exercises, role and business games, other interactive methods of formation of practical skills and abilities of effective management and work with personnel are offered. The workshop will be useful for research and teaching staff of higher education institutions that train future professionals in public management and administration, law, psychology, sociology, other socionomic professions, as well as for anyone interested in practical training methods and management psychology.
Лефтеров В. О. Методика проведення практичних занять з елементами тренінгу з «Психології управління» : практикум / В. О. Лефтеров., О. М. Цільмак. – Одеса : Фенікс, 2019. – 52 с.