Форми та види соціального захисту сімей з дітьми - Бориченко Катерина Валеріївна; Бориченко Екатерина Валерьевна; Borychenko Kateryna V. (My University, 2013)
У статті проаналізовано різні точки зору щодо форм і видів соціального захисту, що існують у юридичній літературі. На підставі аналізу законодавства досліджено зміст форм і видів соціального захисту сімей з дітьми.

В статье проанализированы различные точки зрения относительно форм и видов социальной защиты, существующие в юридической литературе. На основании анализа законодательства сделан вывод о содержании форм и видов социальной защиты семей с детьми.

The article analyzes the various options of shapes and forms of social protection that exist in the legal literature. Based on the analysis of the legislation examined the contents of forms and types of social protection of families with children.
Бориченко К. В. Форми та види соціального захисту сімей з дітьми / К. В. Бориченко // Митна справа: Науково-аналітичний журнал. – 2013. - № 5. – С. 235-242.
Keywords: соціальний захист; сім’я з дітьми; організаційно-правова форма; види соціального захисту; социальная защита; семья с детьми; организационно-правовая форма; виды социальной защиты; social security; family with children; legal form; types of social protection