Наименования лиц, занимающихся животноводством, в сельскохозяйственной лексике русского языка XVI-XVII вв. - Аникина, И. В.; Anikina, I. V. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті здійснено лексико-семантичний аналіз назв осіб, які займаються скотарством, у сільськогосподарській лексиці російської мови XVI—XVII cm. Виявлено інновації в складі сільськогосподарської лексики російської мови досліджуваного періоду.

The article lexical-semantic analysis of the names of persons who are engaged in agricultural livestock vocabulary of Russian XVI—XVII century. Indentifiedlnnovation as apart of the vocabulary of Russian agricultural research period.
Аникина, И. В. Наименования лиц, занимающихся животноводством, в сельскохозяйственной лексике русского языка XVI-XVII вв. / И. В. Аникина, И. В. // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 15-20.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; назви осіб, які займаються скотарством; вторинна номінація; інновація; словотворча модель; names ofpersons who are engaged in cattle; secondary nomination; innovation; word-formation models