Принципи розподілу доходів між ланками бюджетної системи - Крупко, Я. М.; Krupko, I. М. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено основним напрямкам удосконалення правового розподілу доходів між ланками бюджетної системи та аналізу принципів правового регулювання розподілу доходів між ланками бюджетної системи.
Крупко Я. М. Принципи розподілу доходів між ланками бюджетної системи / Я. М. Крупко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 358-362.
Keywords: місцевий бюджет; доходи; принципи розподілу доходів; бюджетні кошти; міжбюджетні відносини; розподіл коштів між бюджетами; местный бюджет; доходы; принципы распределения доходов; бюджетные средства; межбюджетные отношения; распределение средств между бюджетами; local budget; incomes; principles of income distribution; budget finances; intergovernmental relations; distribution of funds between budgets