Структури даних : практикум : навч.-метод. посібник - Трофименко, О. Г.; Прокоп, Ю. В.; Янковський, О. Г. (Одеса : Фенікс, 2022)
Розглянуто основні засоби програмного створення і роботи з структурами даних, зокрема лінійними списками, стеками, чергами, деревами, графами. Містить індивідуальні завдання до лабораторних занять та самостійної роботи в межах навчальних дисциплін, що вивчають структури даних. На численних прикладах розглянуто специфіку створення структур даних, пошуку і відбору певних даних, різноманітного маніпулюваннями даними. Призначено для студентів з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до лабораторних занять та самостійної роботи з дисциплін, що вивчають структури даних.

The main tools for software creation and working with data structures, in particular linear lists, stacks, queues, trees, and graphs, are considered. It contains individual tasks for laboratory classes and independent work within academic disciplines that study data structures. Numerous examples are used to consider the specifics of creating data structures, searching for and selecting certain data, and various data manipulations. It is intended for students to consolidate the lecture material and prepare for laboratory classes and independent work in disciplines that study data structures.
Трофименко О. Г. Структури даних : практикум : навч.-метод. посібник / О. Г. Трофименко, Ю. В. Прокоп, О. Г. Янковський. – Одеса : Фенікс, 2022. – 113 с. – Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/22765.
Keywords: навчально-методичний посібник; лінійні списки; двозв'язні лінійні списки; циклічні однозв’язні списки; циклічні двозв’язні списки; черга і стек; бінарні дерева; алгоритми пошуку на деревах; графи; автомати; training manual; linear lists; two-linked linear lists; cyclic single-linked lists; cyclic two-linked lists; queue and stack; binary trees; tree search algorithms; graphs; automata