Права й обов'язки благодійної організації як суб'єкта адміністратив них правовідносин - Сербин, Р. А.; Serbyn, R. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті автором зроблено спробу розкрити природу прав та обов'язків благодійної організації. Для цього, зокрема, визначено зміст правового статусу благодійної організації, досліджено можливість застосування категорії «міра» для визначення терміна «обов'язок», внесено пропозиції щодо розуміння понять «право благодійної організації» й «обов'язок благодійної організації», класифіковано й виокремлено відповідні права й обов'язки цих інституцій.
Сербин Р. А. Права й обов'язки благодійної організації як суб'єкта адміністратив них правовідносин / Р. А. Сербин // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 294-300.
Keywords: право; обов'язок; відповідальність; міра; правовий статус; благодійна організація; обязанность; ответственность; мера; правовой статус; благотворительная организация; right; duty; responsibility; measure; legal status; charitable organization