Подвійна природа політичного дискурсу - Ломейко, В. (Одеса, 2017)
У статті розглядаються різні підходи до трактування поняття дискурс, та проблеми, пов'язані з особливостями та функціями політичного дискурсу.
Ломейко В. Подвійна природа політичного дискурсу / В. Ломейко // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 28-29.
Keywords: дискурс текст; політичний дискурс; політична комунікація; суспільство; влада