Процедура надання дозволу на концентрацію суб’єктів господарювання як особливий різновид адміністративних процедур - Філіпова, Т. Л.; Филиппова, Т. Л.; Filipova, T. L. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню процедури надання дозволу на концентрацію суб’єктів господарювання на ринку як особливого різновиду адміністративних процедур, запропоновано її авторську дефініцію.
Філіпова Т. Л. Процедура надання дозволу на концентрацію суб’єктів господарювання як особливий різновид адміністративних процедур / Т. Л. Філіпова // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 325-332.
Keywords: адміністративна процедура; концентрація; суб’єкт господарювання; дозвіл на концентрацію; административная процедура; концентрация; субъект хозяйствования; разрешение на концентрацию; administrative procedure; concentration; economic subject; permits for concentration