Сучасне кримінальне провадження України: доктрина, нормативна регламентація та практика функціонування : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Одеса, 17 квітня 2015 р.) - (:unkn) unknown (Одеса, 2015)
У збірнику представлено стислий виклад доповідей і повідомлень, поданих на Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасне кримінальне провадження України: доктрина, нормативна регламентація та практика функціонування», яка відбулася на базі кафедри кримінального процесу Національного університету «Одеська юридична академія» 17 квітня 2015 р. Видається в авторській редакції. Редакційна колегія не завжди поділяє погляди, думки, ідеї авторів та не несе відповідальності за зміст матеріалів, наданих авторами для публікації.
Keywords: кримінальне провадження; кримінальна юстиція; Кримінальний процесуальний кодекс; кримінальний процес