Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни «Основи фінансів» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» - Кібік, Ольга Миколаївна; Слободянюк, Ольга Василівна; Корнілова, Олеся Володимирівна; Кузнецова, Людмила Валентинівна; Kibik, Olha M.; Slobodianiuk, Olha V.; Kornilova, Olesia V.; Kuznetsova, Liudmyla V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Методичні рекомендації розроблені з метою ознайомлення здобувачів з вимогами щодо виконання, оформлення та захисту курсової роботи. В методичних рекомендаціях розкрито основні етапи написання курсової роботи в Національному університету «Одеська юридична академія» зі спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», вимоги щодо їх змісту та оформлення. Методичні рекомендації призначені для викладачів-керівників курсових робіт та здобувачів 1 курсу денної та заочної форм навчання.
Кібік О. М,, Слободянюк О. В., Корнілова О. В., Кузнецова Л. В. Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни «Основи фінансів» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань D «Бізнес, адміністрування та право» спеціальності D2 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» / Нац. ун-т «Одеська юридична академія». Одеса, 2026. 38 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/33656 ; DOI: https://doi.org/10.32837/11300.33656
Keywords: Фінанси; фінансова система; державні фінанси; державний бюджет; банківська система; фінансовий ринок; монетарна політика; фінансова безпека; фінансовий менеджмент; фінансова грамотність