Роль Ради адвокатів України в забезпеченні адвокатської діяльності під час воєнного стану - Коблов, А. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті розглянуто та проаналізовано питання ролі Ради адвокатів України в забезпеченні адвокатської діяльності під час воєнного стану.
Коблов А. О. Роль Ради адвокатів України в забезпеченні адвокатської діяльності під час воєнного стану / А. О. Коблов // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 301-302.
Keywords: Рада адвокатів України; адвокатура; адвокатська діяльність; адвокатське самоврядування; асоціації адвокатів; воєнний стан