Роль верховенства права в правовому забезпеченні балансу інтересів людини, суспільства і держави у воєнний та поствоєнний періоди - (:unkn) unknown (Миколаїв: МННІП НУ «ОЮА», 2026)
До збірника увійшли тези доповідей, оприлюднених під час проведення кафедрою кримінального права та інших кримінально-правових дисциплін спільно з кафедрою загальнотеоретичної, конституційної та цивілістичної юриспруденції круглого столу, присвяченого проблемам верховенства права в правовому забезпеченні балансу інтересів людини, суспільства і держави у воєнний та поствоєнний періоди. Видання може викликати зацікавленість учених, аспірантів і студентів, співробітників судових та правоохоронних органів, державних службовців, а також всіх тих, хто замислюється над проблемами українського права та практики його застосування в сучасних умовах.
Роль верховенства права в правовому забезпеченні балансу інтересів людини, суспільства і держави у воєнний та поствоєнний періоди : матер. кругл. столу (м. Миколаїв, 10 груд. 2025 р.) / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко ; Микол. навч.-наук. інст. права НУ «ОЮА», каф. крим. права та ін. крим.-прав. дисц. – Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2026. – 310 с.
Keywords: принцип верховенства права; воєнне та поствоєнне публічно-правове регулюваня; воєнне та поствоєнне приватно-правове регулювання; міжгалузеве правове регулювання