Практичні проблеми використання кваліфікованого цифрового підпису в адвокатській діяльності - Язаджи, В. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджуються теоретико-прикладні питання, що розкривають практичні проблеми використання кваліфікованого цифрового підпису в адвокатській діяльності. Зазначено, що впровадження електронного документообігу в Україні - це гарна ініціатива , яка має низку переваг.
Язаджи В. С. Практичні проблеми використання кваліфікованого цифрового підпису в адвокатській діяльності / В. С. Язаджи // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 232-234.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; професійна правнича допомога; цифровий підпис; інформаційні технології; довідниково-правові системи; мережа інтернет