Тактика допроса поетрпевших и свидетелей при расследовании разбоев, совершенных в отношении водителей - Баркар, А. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті проаналізовано питання тактики допиту потерпілих та свідків при розслідуванні розбоїв, вчиненних по відношенню до водіїв. Досліджено існуючі проблеми з цього питання.
Баркар А. А. Тактика допроса поетрпевших и свидетелей при расследовании разбоев, совершенных в отношении водителей / А. А. Баркар // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.432-433.
Keywords: свідки; розслідування розбоїв; водії; тактика допиту; потерпілі