Заходи кримінально-правового впливу за грубе порушення законодавства про працю - Самокиш, В. П. (Одеса, 2018)
У статті досліджено проблеми реалізації кримінальної відповідальності за грубе порушення законодавства про працю. На підставі аналізу розроблено відповідні пропозиції з удосконалення судової практики з питань реалізації кримінально-правової відповідальності за грубе порушення угоди про працю.
Самокиш В. П. Заходи кримінально-правового впливу за грубе порушення законодавства про працю / В. П. Самокиш // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 164-167.
Keywords: злочин; трудові права; грубе порушення; угода про працю; кримінальна відповідальність; покарання