Клієнтська частина інформаційної системи вебскрапінгу та аналізу відгуків - Чикунов, Павло Олександрович; Чикунов, П. О.; Chykunov, Pavlo O. (Одеса : Фенікс, 2026)
Розроблена клієнтська частина ІС відповідає вимогам технічного завдання, забезпечує зручний інтерфейс для аналізу авіаційних відгуків та може бути використана авіакомпаніями для автоматизованого моніторингу репутації, аналізу тональності відгуків та виявлення проблем в обслуговуванні пасажирів. Застосунок скорочує час аналітичної обробки даних, не потребує комерційного програмного забезпечення та готовий до інтеграції з реальним програмними інтерфейсами. Архітектурні рішення та правила обробки тексту можуть бути використані як основа для впровадження моделей машинного навчання та в освітніх цілях.
Чикунов П. Клієнтська частина інформаційної системи вебскрапінгу та аналізу відгуків. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 490-494. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33371
Keywords: вебскрапінг; інформаційна система; відгуки; платформа .NET MAUI; патерн MVVM; база даних SQLite; web scraping; information system; reviews; .NET MAUI platform; MVVM pattern; SQLite database