Кримінальна відповідальність медичних працівників за вчинення професійних злочинів - Галкін, І. Г.; Галкин, И. Г.; Galkin, I. G. (Одеса: Фенікс, 2015)
В статті проаналізовано кримінальну відповідальність медичних працівників за вчинення професійних злочинів відповідно до Кримінального кодексу України. Визначено поняття професійний злочин а також актуальність дослідження юридичної відповідальності медичних працівників.
Галкін І. Г. Кримінальна відповідальність медичних працівників за вчинення професійних злочинів / І. Г. Галкін // Актуальні проблеми політики зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукр. центр гендер. проблем. – Одеса : Фенікс, 2015. – Вип. 55. – С. 283-292.
Keywords: кримінальна відповідальність медичних працівників за вчинення професійних злочинів; Кримінальний кодекс України; професійний злочин; юридична відповідальность медичних працівників; уголовная ответственность медицинских работников за совершение профессиональных преступлений; Уголовный кодекс Украины; профессиональное преступление; юридическая ответственности медицинских работников; criminal responsibility of health workers for committing crimes professional; The Criminal Code of Ukraine; professional misconduct; Legal Medical Malpractice