Історія держави і права : навчально-методичні рекомендації до вивчення дисципліни : для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр», за спеціальністю 081 «Право» факультету прокуратури та слідства (кримінальної юстиції) - Єфремова, Наталя Володимирівна; Корнієнко, Ірина Валеріївна; Горяга, Оксана Вікторівна (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичні рекомендації підготовлено з метою надання методичної допомоги в опанування дисципліною «Історія держави та права» й самостійного вивчення найважливіших тем. Матеріали рекомендацій складено на основі попередніх видань та згідно зі змінами навчального плану 2023 р. Видання містить перероблені навчальні матеріали, плани практичних занять та список літератури, пояснення щодо змісту самостійної роботи здобувачів та питання до екзамену із зазначеної дисципліни. Видання стане у нагоді всім, хто цікавиться питаннями історії держави і права зарубіжних країн та України.
Єфремова Н. В. Історія держави і права : навч.-метод. реком. для здобувачів вищ. освіти ступ. «бакалавр», за спец. 081 «Право» на ф-ті прокуратури та слідства (кримінальної юстиції) НУ «ОЮА» / Н. В. Єфремова, І. В. Корнієнко, О. В. Горяга. - 2-ге вид. перероб. та доп. – Одеса : Фенікс, 2023. – 85 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27175
Keywords: утворення Афінської держави та античних міст-держав Північного Причорномор’я та Приазов’я; держава та право Візантії; держава та право Польщі; держава і право франків; українські землі у складі Великого князівства Литовського і Польщі; характеристика права на українських землях кінця ХІV – середини XVI ст.; розвиток українського козацтва; держава і право УНР та Української Держави (березень 1917 – 1918 рр.); Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects