Логіко-концептуальне осмислення соціально-правових пріоритетів - Надибська, О. Я. (Одеса, 2016)
В статті розкрито і проаналізовано такі питання як логіко-концептуальне осмислення соціально-правових пріоритетів.
Надибська О. Я. Логіко-концептуальне осмислення соціально-правових пріоритетів / О. Я. Надибська // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 113-115.
Keywords: пріоритет; соціально-правові пріоритети; логіко-концептуальне осмислення; соціальне пізнання; інформація; соціальне буття