Підтримка зусиль України з реагування на коронавірус з боку ЄС - Копиця, Аліна Ігорівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Зроблено висновок, що в умовах пандемії Європейський Союз приймає всіх можливих заходів спрямованих на підтримку України в боротьбі з коронавірусом, незважаючи на надзвичайно складну епідеміологічну ситуацію у державах-членах Євросоюзу.
Копиця А. І. Підтримка зусиль України з реагування на коронавірус з боку ЄС / А. І. Копиця // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 374-376.
Keywords: Європейський Союз; міжнародне право; Європейська Комісія; пандемія COVID-19; співпраця України та ЄС