Порушення Російською Федерацією у 2014-2015 роках принципу невтручання у внутрішні справи держав стосовно України - Задорожній, О. В.; Задорожний, А. В.; Zadorozhnii, A. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті проаналізовано процес становлення й розвитку принципу невтручання у внутрішні справи держави, а також нормативний зміст цього принципу. Крім того, досліджено питання відповідності дій Російської Федерації принципу невтручання у внутрішні справи держави, надано міжнародно-правову оцінку таким діям як грубому порушенню принципу невтручання у внутрішні справи держав.
Задорожній О. В. Порушення Російською Федерацією у 2014-2015 роках принципу невтручання у внутрішні справи держав стосовно України / О. В. Задорожній // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 119-143.
Keywords: невтручання у внутрішні справи; агресія; суверенітет; невмешательство во внутренние дела; агрессия; суверенитет; non-interference in internal affairs; aggression; sovereignty