Емотивні фразеологічні одиниці з компонентом corazon в іспанській мові - Жох, І. П.; Жох, И. П.; Zhokh, I. P. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття розглядає емоції в широкому розумінні та емотивність у мові. Подається класифікація емоцій і фразеологічних одиниць. Проведено аналіз фразеологічних одиниць із соматичним компонентом corazon відповідно до присутності певної емоції.
Жох І. П. Емотивні фразеологічні одиниці з компонентом corazon в іспанській мові / І. П. Жох // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 81-84.
Keywords: фразеологічна одиниця; емоція; соматичний компонент; corazon; емотивна лексика; фразеологическая единица; эмоция; соматический компонент; эмотивная лексика; phraseological unit; emotion; somatic component; emotive vocabulary