Кримінально-виконавче право : навч.-метод. посібник - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2015)
В навчально-методичному посібнику висвітлено основні проблеми кримінально-виконавчого права на сучасному етапі розвитку пенітенціарної системи України. Розглянута система органів та установ, що виконують покарання в Україні, а також особливості відбування покарання різними категоріями засуджених. У посібнику наводяться методики підготовки до занять, перелік навчальних тем та питань для підготовки до іспитів. Зібрано перелік нормативно-правових документів у сфері регулювання кримінально-виконавчої системи України, спеціальної літератури та Інтернет-ресурсів з пенітенціарних питань. Розраховано на студентів вищих навчальних закладів.
Кримінально-виконавче право : навч.-метод. посібник / В. М. Дрьомін, А. І. Марчук, С. В. Черкасов. – Одеса : 2015. – 148 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; кримінально-виконавче право; уголовно- исполнительное право; пенитенциарная система; пенітенціарна система; penitentiary system; наказание в Украине; покарання; punishment