Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Управління ІТ-проєктами» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Управління ІТ-проєктами» Жигулін Олександр Андрійович. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Управління ІТ-проєктами» Жигулін Олександр Андрійович. 3. Жигулін О. А. Управління ІТ-проєктами : конспект лекцій для напрямів підготовки 12 Інформаційні технології, 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 201 с. 4.Жигулін О. А. Управління ІТ-проєктами : методичні рекомендації до практичних занять здобувачів освіти напрямів підготовки 12 Інформаційні технології, 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації [Електронне видання]; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 205 с. 5. Безпека життєдіяльності та охорона праці : комплексна контрольна робота 2025. 6. Управління ІТ-проєктами : комплексна контрольна робота 2025. 7. Жигулін О. А. Управління ІТ-проєктами : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів освіти спеціальності 172 «Електронні комунікації та радіотехніка» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 21 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Управління ІТ-проєктами» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32574