Соціальний аспект адвокатської діяльності та особисті якості адвоката - Герасимчук, І. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті розглядаються питання соціального аспекту адвокатської діяльності та особисті якості адвоката. Актуальність теми зумовлена стрімким зростанням юридичної науки як регулятора усіх суспільно-політичних відносин та актуалізацією роботи адвоката в сьогоденні.
Герасимчук І. В. Соціальний аспект адвокатської діяльності та особисті якості адвоката / І. В. Герасимчук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.485-487.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; суспільно-політичні відносини; захист прав і основоположних свобод людини; правова допомога