Цифрові технології в медіагалузі : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» - Чанишев, Рашид Ібрагімович (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Цифрові технології в медіагалузі». Містить методичні рекомендації, завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Цифрові технології в медіагалузі : навч.-метод. посіб. для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» / Р. Чанишев ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 283 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27177
Keywords: цифрові технології у медіагалузі; мережні інформаційні технології; технології мультимедіа; програмне забезпечення, що використовується в роботі журналіста; медіагалузь; інфографіка; штучний інтелект; обробка відеоінформації; обробка аудіоінформації; обробка фотографій; обробка медіаконтенту