Обставини, що підлягають доказуванню у справах про статеві злочини шодо неповнолітніх. - Хижняк, Євген Сергійович; Хижняк, Евгений Сергеевич; Hizhnjak, E (My University, 2011)
In this article is researched the circumstances that have to be proved in cases of sexual crimes against minors. Forensic analysis of the range of circumstances is carried out; also it's classiﬁ cation and the characteristic of its individual groups is exercised.
Хижняк.Є.С.Обставини, що підлягають доказуванню у справах про статеві злочини шодо неповнолітніх. / Є.С.Хижняк // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 250 - 256.
Keywords: Злочини щодо неповнолітніх; Статеві злочини; Доказування у справах про статеві злочини; Доказывание по делам о половых преступлениях; Половые преступления; Преступления в отношении несовершеннолетних; Crimes against minors; sex crimes; Proof in cases of sexual offenses