Методичні вказівки до оформлення кваліфікаційної роботи магістра для студентів, які навчаються за СВО «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо професійної програми «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» денної та заочної форм навчання - Дишкантюк, О. В.; Осипова, Л. А.; Каламан, О. Б.; Жмудь, А. В.; Харенко, Д. О. (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Кваліфікаційних робота магістра є найважливішою формою самостійної оботи студента, у процесі якої він одержує знання, вміння та навики у проведенні дослідних, проєктних, розрахункових та інших видів робіт, притаманних технологу. Призначення даних методичних вказівок – надання студентам, які навчаються за СВО «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» денної та заочної форм навчання допомоги у виконанні, підготовці до захисту та захисту кваліфікаційних робіт магістрів, що виконуються на випусковій кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Методичні вказівки до оформлення кваліфікаційної роботи магістра для студентів, які навчаються за СВО «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо професійної програми «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» денної та заочної форм навчання / Укладачі О. В., Дишкантюк, Л. А. Осипова, О. Б. Каламан, А. В. Жмудь, Д. О. Харенко. – Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024. – 30 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28572
Keywords: методичні вказівки; кваліфікаційна робота магістра; спеціальності 181; захист кваліфікаційних робіт магістрів