Принцип верховенства права як складова європейської системи захисту прав людини - Казік, Тетяна Вікторівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті аналізується тлумачення принципу верховенства права у рішеннях Європейського суду з прав людини. Розглядаються окремі елементи цього принципу як5 його цілі частини та передумови, через які Європейський Суд з прав людини розкриває зміст верховенства права.
Казік Т. В. Принцип верховенства права як складова європейської системи захисту прав людини / Т. В. Казік // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 49-50.
Keywords: верховенство права; принципи права; елементи верховенства права; Європейський суд з прав людини