Адаптація англіцизмів у сучасній німецькій мові - Котвицька, В. А.; Котвицкая, В. А.; Kotvytska, V. A. (Одеса : Фенікс, 2013)
Статтю присвячено дослідженню особливостей адаптації англіцизмів у сучасній німецькій мові.
Котвицька В. А. Адаптація англіцизмів у сучасній німецькій мові / В. А. Котвицька // Національний університет «Одеська юридична академія». – Вип.1. – Одеса : Фенікс, 2013. – C. 62-67.
Keywords: англіцизм; запозичення; адаптація; лексичний вплив; англицизм; заимствование; адаптация; лексическое влияние; Anglicism; borrowing; adaptation; the lexical influenc