Проблеми адміністративного права - Білоус-Осінь, Тетяна Ігорівна; Билоус-Осинь, Татьяна Игоревна; Bilous-Osin, Tetiana I.; Неугодніков, Андрій Олександрович; Неугодников, Андрей Александрович; Neuhodnikov, Andrii O.; Тодощак, Олег Володимирович; Тодощак, Олег Владимирович; Todoshchak, Oleh V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Освітня програма підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія»
Навчально-методичний посібник
Білоус-Осінь Т. І. Адміністративне право: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) [Електронний ресурс] / Т. І. Білоус-Осінь, А. О. Неугодніков, О. В. Тодощак. - Одеса : Фенікс, 2019. – 88 с. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/12139
Keywords: адміністративне право; проблеми адміністративного права; адміністративна відповідальність; административное право; проблемы административного права; административная ответственность; Administrative Law; problems of administrative law; administrative responsibility