Конституційно-правові засади реалізації права на медичну допомогу в Україні - Хендель, Наталія Володимирівна (My University, 2014)
Охарактеризовані конституційно-правові засади реалізації права на медичну допомогу в Україні, проведено аналіз вітчизняного законодавства, регламентую- чого право на медичну допомогу різним категоріям осіб. Досліджено відповід- ність регламентації право на медичну допомогу в Україні міжнародно-правовим стандартам.
Хендель Н. В. Конституційно-правові засади реалізації права на медичну допомогу в Україні / Н. В. Хендель // Український часопис міжнародного права. – 2014. – № 3. - С. 185-189.
Keywords: право на здоров’я; право на медичну допомогу; міжнародно - правові стандарти