Формування фірмового стилю на принципах сучасного дизайну - Петухова, Т. А.; Ямроз, Л. С. (Одеса, 2023)
Методичні рекомендації з курсу «Проєктування фірмового стилю» для самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня ОПП «Дизайн» розроблено відповідно до навчального плану, призначено для здобувачів факультету мистецтва і дизайну Міжнародного гуманітарного університету. Вивчення дисципліни «Проєктування фірмового стилю» допоможе здобувачам зрозуміти методику й технології організації та виконання дизайн-проєктів і сприятиме залученню здобувачів до професійної практичної діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних і творчих робіт.
Петухова Т. А. Формування фірмового стилю на принципах сучасного дизайну : метод. реком. до дисципліни «Проєктування фірмового стилю» для самостійної роботи здобувачів другого магістерського) рівня ОПП «Дизайн» / Т. А. Петухова, Л. С. Ямроз; МГУ,Факультет мистецтва і дизайну. – Одеса, 2023.– 44 с.
Keywords: фірмовий стиль; дизайн; проєктування фірмового стилю; товарний знак