Професійні спілки за проектом Трудового кодексу України - Іншин, М. І.; Иншин, Н. И.; Inshyn, M. I. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено аналізу повноважень профспілок у сфері захисту прав працівників. Розкриваються законодавчі аспекти правового статусу професійної спілки. Визначаються перспективи покращення діяльності профспілок України. Вносяться пропозиції щодо внесення змін до проекту Трудового кодексу України.
Іншин М. І. Професійні спілки за проектом Трудового кодексу України / М. І. Іншин // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 363-368.
Keywords: професійна спілка; інтереси трудящих; правовий статус; проект Трудового кодексу України; профессиональный союз; интересы трудящихся; правовой статус; проект Трудового кодекса Украины; trade union; interests of workers; legal status; draft Labor Code of Ukraine