Невербальна інформація в кримінальному провадженні: теоретико-методологічні основи - Ващук, Олеся Петрівна; Ващук, Олеся Петровна; Vashchuk, Olesia (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2017)
У монографії досліджено теоретичні та методологічні основи невербальної інформації в кримінальному провадженні. Висвітлено становлення положень про невербальну інформацію та чинники її введення в криміналістику, охарактеризовано сучасний стан та перспективи наукових досліджень невербальної інформації в кримінальному провадженні. Визначено поняття, значення та структуру антроподжерельної невербальної інформації в кримінальному провадженні. Увагу приділено особливостям традиційних методів дослідження антроподжерельної невербальної інформації та обґрунтуванню доцільності використання інноваційних методів пізнання антроподжерельної невербальної інформації в кримінальному провадженні. Визначено зміст та джерела антроподжерельної невербальної інформації в кримінальному провадженні. Подано авторську класифікацію невербальної інформації в кримінальному провадженні. Охарактеризовано функції та принципи використання антроподжерельної невербальної інформації в кримінальному провадженні, а також психофізіологічні засади дослідження антроподжерельної невербальної інформації. Видання призначене для науковців, практичних працівників, викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться проблематикою використання невербальної інформації в кримінальному провадженні.
монографія
Ващук О. П. Невербальна інформація в кримінальному провадженні: теоретико-методологічні основи : монографія / О. П. Ващук. - Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2017. - 430 с.
Keywords: невербальна інформація; невербальна інформація в криміналістиці; невербальна інформація в кримінальному провадженні; джерела антроподжерельної інформації в кримінальному провадженні; класифікація неверрбальної інформації в кримінальному провадженні; принципи використання невербальної інформації; дослідження невербальної інформації у кримінальному провадженні; традиційні методи дослідження невербальної інформації; Чуттєво-раціональні методи дослідження антроподжерельної невербальної інформації в кримінальному провадженні; технічні засоби і методи дослідження антроподжерельної невербальної інформації в кримінальному провадженні; інноваційні методи дослідження антроподжерельної невербальної інформації в кримінальному провадженні; Верифікація антроподжерельної невербальної інформації; Валідація антроподжерельної невербальної інформації; Психофізіологічний метод дослідження антроподжерельної невербальної інформації; тактики використання антроподжерельної невербальної інформації на досудовому розслідуванні; сприйняття і використання антроподжерельної невербальної інформації під час проведення допиту; сприйняття і використання антроподжерельної невербальної інформації під час проведення обшуку