Правові проблеми вирішення земельних спорів судами - Наливайченко, Валерія Олегівна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена питанням розгляду і вирішення земельних спорів як юридичної гарантії охорони і захисту прав на землю фізичних і юридичних осіб, територіальних громад і держави як рівноправних суб'єктів.
Наливайченко В. О. Правові проблеми вирішення земельних спорів судами / В. О. Наливайченко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 133-135.
Keywords: земельні спори; розгляд і вирішення земельних спорів; охорона і захист прав; судовий захист земельних прав; гарантія захисту прав на землю