Технологія права : вступ до спеціальності : навчально-методичний посібник - Федоров, Валентин Андрійович; Федоров, Валентин Андреевич; Fedorov, Valentyn A. (My University, 2017)
Навчальна дисципліна «Технологія права: вступ до спеціальності» є необхідним компонентом загальнотеоретичної професійної підготовки майбутнього юриста. Вона формує у майбутніх фахівців юридичного профілю уявлення про специфіку юридичної діяльності, її напрями, базується на знанні шкільного курсу основ правознавства та є основою для вивчення в подальшому теорії держави і права.
навчально-методичний посібник
Оборотов Ю. М. Технологія права: вступ до спеціальностію : навч.-метод. посіб. / Ю. М. Оборотов, В. А. Федоров. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2017. – 20 с.
Keywords: технологія права; загальнотеоретична юриспруденція; навчальний план; програма навчальної дисципліни; технология права; общетеоретическая юриспруденция; учебный план; программа учебной дисциплины; technology of law; general theoretical jurisprudence; curriculum; program of study discipline