Цивільний процес : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня; галузь знань - 08 «Право», спеціальність - 081 «Право» - Факас, Ілона Борисівна; Факас, І. Б.; Возняковська, Крістіна Анатоліївна; Возняковська, К. А.; Біленець, Дарія Анатоліївна; Біленець, Д. А. (Чернівці, 2025)
У даному посібнику розкрито зміст навчальної дисципліни «Цивільний процес». Матеріал викладено на основі його розподілу на окремі складові частини, які включають: плани лекційних і семінарських занять, теми рефератів, список рекомендованої літератури для більш поглибленого вивчення матеріалу, додатки. Для студентів та викладацького складу Чернівецького навчально-наукового юридичного інституту Національного університету «Одеська юридична академія».
Факас І. Б. Цивільний процес : навч.-метод. посіб. для здобув. вищої освіти першого (бакалавр.) рівня; галузь знань - 08 «Право», спец. - 081 «Право» / Факас І. Б., Возняковська К. А., Біленець Д. А. - Чернівці, 2025. - 290 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29429
Keywords: застосування та складання процесуальних документів; основні принципи; стадії та процедури розгляду цивільних справ у судах; функціонування судової системи України; наказне провадження; процесуальні документи суду