Основні підходи до розуміння державного суверенітету - Cанковська, Тетяна Іванівна; Cанковська, Татьяна Ивановна; Cankovska, Tatiana I. (Одеса : Фенікс, 2014)
Досліджуються особливості розуміння ідеї суверенітету в політико- правовій думці. Аналізуються основні підходи щодо розуміння державного суверенітету, розкриваються поняття та ознаки державного суверенітету.

Исследуются особенности понимания идеи суверенитета в политико- правовой мысли. Анализируются основные подходы к пониманию государственного суверенитета, раскрываются понятие и признаки государственного суверенитета.

Features of understanding the idea of sovereignty in political and legal thought. The basic approaches to the understanding of state sovereignty, revealed the concept and features of state sovereignty.
Санковська Т. І. Основні підходи до розуміння державного суверенітету / Т. І. Санковська // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукраїнський центр гендерних проблем. – Одеса : Фенікс, 2014. – Вип. 53. – С. 80-88.
Keywords: ідея суверенітету; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; державний суверенітет; ознаки; идея суверенитета; государственный суверенитет; признаки; the idea of sovereignty; State Sovereignty; signs