Психологічна практика та надання психологічних послуг в умовах воєнного стану - Лефтеров, В.О. (Одеса, 2022)
У роботі розглянуто питання психологічної практики та надання психологічних послуг в умовах воєнного стану. Психологічна практика та надання психологічних послуг населенню, в умовах воєнного стану, в Україні стають суттєвою умовою збереження та профілактики психологічного здоров'я українців .Розкрито подальшу розробку механізму просування системи надання психологічної допомоги для населення, впровадження програм, грантів та різних соціальних проектів для залучення відповідних інвестицій у систему розвитку психологічної допомоги населенню України.
Лефтеров В. О. Психологічна практика та надання психологічних послуг в умовах воєнного стану / В. О. Лефтеров // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.138-141. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: адаптація; психологічна допомога; воєнний стан; психологічна практика; психологічні послуги