О защите национальных интересов Украины при либерализации внешне-экономической деятельности - Чайковська, В. В.; Чайковская, В. В.; Chaykovska, V. V. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена господарсько-правовим заходам, здатним утворити сприятливі умови для експортоорієнтованих галузей економіки, інноваційного розвитку та обмеження недобросовісного імпорту. Обґрунтований зв'язок національного протекціонізму з пошуком найбільш дієвих заходів з погляду економіки та допустимих з погляду права, у тому числі міжнародних зобов'язань України.
Чайковська В. В. О защите национальных интересов Украины при либерализации внешне-экономической деятельности / В. В. Чайковський // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 64 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 428-434.
Keywords: господарське право; національні економічні інтереси; зовнішньоекономічна діяльність; національний протекціонізм; хозяйственное право; национальные экономические интересы; внешнеэкономическая деятельность; национальный протекционизм; economic law; national economic interests; foreign economic activity; national protects tionism