Особливості кримінально-правової охорони відносин, пов'язаних з усиновленням українських дітей іноземцями - Тавлуй, О. В. (Одеса, 2018)
У статті проаналізовано проблеми міжнародно-правової охорони прав дітей при міжнародному усиновленні у сучасних умовах, що є не тільки однією з головних складових державної політики окремої держави, але й складовою політики світового масштабу.
Тавлуй О. В. Особливості кримінально-правової охорони відносин, пов'язаних з усиновленням українських дітей іноземцями / О. В. Тавлуй // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 170-172.
Keywords: усиновлення; дитина; громадянин України; іноземець; права дитини; міжнародне усиновлення; кримінально-правова охорона