Предмет договору найму будівлі або іншої капітальної споруди - Обіход, Олена Миколаївна (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню договору найму будівлі або іншої капітальної споруди. Визначається його предмет, надається характеристика будівельта інших капітальних споруд. Виявлені недоліки в правовому регулю-ванні договору найму будівлі або іншої капітальної споруди, внесені пропозиції по їх усуненню та вдосконаленню чинного законодавства, регулюючого суспільні відносини в цій галузі.
Обіход О. М. Предмет договору найму будівлі або іншої капітальної споруди / О. М. Обіход // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: Є. О. Харитонов (голов. ред.), О. І. Харитонова (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 25. – С. 23-28.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; договір найму будівлі або іншої капітальної споруди; оренда; орендне зобов’язання; наймодавець; наймач; the contract of lease a building or other capital facility; lease; lease obligation; the lessor; the lessee